Brodski ronioci na sedmodnevnoj ekspediciji na otoku Visu

Datum objave: 11. 10. 2018.

Članovi Kluba podvodnih aktivnosti Marsonia, njih 20 članova, boravili su na sedmodnevnom ronjenju na otoku Visu, u mjestu Komiži (Ronilački centar B-24).
“Dočekalo nas je sunčano i toplo vrijeme kao i djelatnici centra, te Veljano Zanki sa svojom obitelji, gdje smo proveli i doživjeli prelijepe trenutke u ronjenju i druženju”, piše nam s Visa predsjednik KPA Marsonia Robert Kalanj. Osim ronjenja brodski su ronioci posjetili i znamenitosti samog otoka, povijesna mjesta, najviši vrh (Hum), nekadašnje bunkere JNA, muzej, Modru špilju, kao i druge lokacije, no, ostalo je, kažu, još puno neistraženog i nedoživljenog. U Slavonski Brod vraćaju se s prekrasnim dojmovima i lijepim uspomenama.

“Pamtit ćemo i susret s našim jedriličarima koji su prevalili put od Šibenika do Komiže. Zahvaljujemo Ronilačkom centru B-24 na odličnom gostoprimstvu i susretljivosti koja nas je ugodno iznenadila”, poručuju iz KPA Marsonia. čiji članovi i na ovaj način ustrajno promoviraju Slavonski Brod diljem Hrvatske, ali i šire…

Kako im je bilo na Visu, pogledajte i u fotogaleriji…


foto: facebook by Robert Kalanj