RADIONICA ANIMIRANOG FILMA POSVEĆENOG MANIFESTACIJI SVIJET BAJKI IVANE BRLIĆ-MAŽURANIĆ

Datum objave: 13. 3. 2020.

Dva projekta Zajednice su među ovim odabranima HAVC-a i to: radionica animiranog filma posvećenog manifestaciji Svijet bajki Ivane Brlić-Mažuranić i Radionica stručnog usavršavanja u školi dr.Ante Peterlić. Projekt animacije podržavaju i Grad Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija.

Ukoliko ste zainteresirani za radionicu animiranog filma u kojoj ćemo raditi na scenariju, izradi likova i pozadine i na kraju samoj animaciji slobodno se javite. Nakon toga tokom slijedećih mjeseci javit ćemo vam termine s obzirom na novonastalu situaciju oko corona virusa.

Hrvatski audiovizualni centar javna je ustanova koju je temeljem Zakona o audiovizualnim djelatnostima osnovala Vlada Republike Hrvatske u svrhu sustavnog promicanja audiovizualnog stvaralaštva u Hrvatskoj. Centar priprema i provodi Nacionalni program promicanja audiovizualnog stvaralaštva potičući obavljanje, organiziranje i financiranje priprema, razvoja, proizvodnje, distribucije i prikazivanja hrvatskih, europskih i svjetskih audiovizualnih djela.

Na Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2020. godini pristiglo je 428 prijava u razlčičitim kategorijama.