Sv.Florijan 7, 35000 Slavonski Brod
telefon/fax: 035/449-970
zajednica-tehnicke-kulture2@sb.t-com.hr

Radionica animiranog filma posvećenog manifestaciji Svijet bajki Ivane Brlić- Mažuranić

Sedma radionica animiranog filma posvećenog manifestaciji Svijet bajki Ivane Brlić- Mažuranić

Djeci i mladima omogućiti najkompetentnije, najstručnije i najsuvremenije obrazovanje i osposobljavanje u izvannastavnim oblicima, putem stručno educiranih voditelja postupak klasične ili stop animacije kako bi svoju kreativnost izrazili u obliku animiranog filma te se na taj način uključili u rad civilnog društva u cjelini putem rada u videodružini BezVizije.

Cilj ovog projekta je i osposobiti učenike za kompetentno i ravnopravno sudjelovanje u svim fazama stvaranja i kreiranja animacije, tj. Od ideje do filma.

Ovim putem pozivamo zainteresirane učenike sklone crtanju, vlastiom maštanju i koji ne moraju imati iskustva u animaciji da nam se pridruže i upoznaju čaroban svijet animacije.

Stoga nam je veliko zadovoljstvo kad vas prepoznaju i to nagrade i određenim sredsvima za provođenje.

U Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održano je 29.4. potpisivanje ugovora za sufinanciranje programa javnih potreba u kulturi grada Slavonskog Broda. Pojedinci i udruge – njih 41 – od Grada će dobiti dio sredstava za provođenje vlastitih projekata i programa kojima će doprinijeti kulturnom životu Slavonskog Broda. Među njima smo i mi Videodružina BezVizije koja djeluje pri ZTK.

Osim grada pokrovitelj ovog projekta je i Hrvatski audiovizualni centar (HAVC).

 

NOVOSTI